Kaartlegger

vraag en antwoord

Antwoord op uw vragen

Wij garanderen dat gesprekken met de bij Astro Centrum Nederland adverterende helderzienden 100% anoniem zijn. Emails en klachten worden uiterst vertrouwelijk behandeld.

Let OP ! Deze 'veel gestelde vragen' pagina heeft alleen betrekking op het algemeen gebruik van onze website. Eventuele directe vragen over relaties, gezondheid, liefde dienen rechtstreeks aan onze consulenten gesteld te worden, niet aan onze technische en administratieve dienst.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website dan kunt u contact met ons opnemen via ons online contact formulier. Wij beantwoorden uw vragen en lossen evt problemen met de website zo snel mogelijk op.

Vraag : Kunnen helderzienden een exacte datum prikken van een gebeurtenis ?
Antwoord : Helaas kunnen onze helderzienden géén exacte datums noemen.

Vraag : De prins of prinses op het witte paard
Antwoord : Het vinden van de ideale partner is een zoektocht en het antwoord van onze consulenten op deze liefdesvraag is afhankelijk van de informatie die onze helderzienden van u ontvangen. Een astroloog die u over het liefdesleven raadpleegt zal kijken naar de liefdes planeet Venus. Ook speelkaarten en handlezen zijn goede liefdes indicatoren.

Vraag : Het spookt in mijn huis, wat kan ik doen ?
Antwoord : Sommige van onze consulenten zijn erg bedreven met het uitdrijven van geesten. Zij kunnen de negatieve invloed van geesten in uw huis en omgeving neutraliseren.

Vraag : Wat zijn paranormale rituelen en helpen ze ?
Antwoord : Een paranormaal ritueel is een gebruik of een ceremonie, bestaande uit handelingen, symbolen, woorden en muziek, Eeen paranormaal ritueel kan troost en verbondenheid geven, maar een ritueel met wel bij u passen. Paranormale rituelen uitvoeren om problemen op te lossen of om aan veel geld te komen werken nooit blijvend !

Vraag : Hoe zit het met mijn gezondheid ?
Antwoord : Uw gezondheid is kostbaar en u mag nooit de dokter voorbij lopen. Bij twijfel over uw gezondheid altijd eerst naar de dokter gaan. Uw gezondheid is één van de belangrijkste en kostbaarste dingen in het leven. Voor gezondheids en therapeutisch advies zullen onze consulenten u altijd doorverwijzen naar erkende artsen en therapeuten!

Vraag : Win ik de lotto ?
Antwoord : Onze consulenten kunnen helaas de winnende lotto cijfers niet voorspellen. Als ze dit wel zouden kunnen waren ze allang schatrijk en met vervroegd pensioen. Onze consulenten kunnen een uitspraak doen of er kans is om iets te winnen, maar ook hierbij kunnen ze geen exacte datums of bedragen voorspellen.

Vraag : Ben ik zwanger ?
Antwoord : Om deze persoonlijke vraag te beantwoorden kijken onze consulenten naar de geboorte van een kind, niet naar de zwangerschap zelf. Aan de hand van die verkregen tijd wordt een direct en vertrouwelijk antwoord gegeven. Dergelijke vragen zijn zeer persoonlijk en worden door onze helderzienden anoniem beantwoord.

US